Inchirierea utilajelor de constructii si transporturile rutiere in constructii .

DETALII DE CONTACT

DESPRE AS CONSTRUCT SRL

AS Construct SRL este o companie care opereaza in domeniul constructiilor din anul 2006. Principalul nostru obiect de activitate il reprezinta  constructia de drumuri si terasamente  ,inchirierea utilajelor de  constructii , transporturile rutiere in constructii .

AS Construct SRL – inchiriaza utilaje de constructii si autobasculante ,executa drumuri , asfaltari , terasamente , transporta pamant de padure , agregate de balastiera.

De asemenea, suntem specializati in transportul de materiale de orice fel, precum si in executia oricarui tip de lucrare cu ajutorul utilejelor de constructii din dotare.

Parcul nostru cuprinde o gama larga de utilaje de calitate, astfel incat putem raspunde si celor mai exigente cerinte pentru santierul dumneavoastra. De fapt, noi ne propunem sa va oferim nu atat produse si utilaje, cat solutii reale pentru nevoile specifice ale proiectului de care va ocupati. Vom pune, impreuna, bazele unui parteneriat util si de succes, in care colaborarea sa aiba rezultate dintre cele mai bune.

Apelati cu incredere la serviciile noastre, fie ca este vorba de inchirierea utilajelor , executia lucrarilor sau transportul materialelor. Va vom arata ca eficienta si performanta sunt valori accesibile, pe care vi le punem la dispozitie cu profesionalism si promptitudine.

TRIMITE UN MESAJ CHIAR ACUM

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.